Βιβλιοθήκη Αργοστολίου Βιβλιοθήκη Αργοστολίου

Βιβλιοθήκη Κεφαλονιάς (τοπική υπηρεσία με έδρα το Αργοστόλι)

Η Βιβλιοθήκη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής με έδρα το Αργοστόλι καλύπτει εκπαιδευτικές και πληροφοριακές ανάγκες και υποστηρίζει τις ερευνητικές δραστηριότητες  φοιτητών και εκπαιδευτικών. Στη Βιβλιοθήκη έχουν πρόσβαση οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί καθώς και εξωτερικοί επισκέπτες.

Στην Βιβλιοθήκη υπάρχει ηλεκτρονικό αναγνωστήριο με 80 θέσεις εργασίας και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Από το σημείο αυτό δίνεται πρόσβαση στα ηλεκτρονικά περιοδικά του Heal Link ( μέσω του Συνδέσου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών) Εκτός από την ηλεκτρονική της σύνδεση με τις βάσεις δεδομένων διαθέτει τουλάχιστον 900 τίτλους βιβλίων όλων των γνωστικών αντικειμένων που σχετίζονται με όλα τα Τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

 Η Βιβλιοθήκη λειτουργεί και ως δανειστική αρκεί να διαθέτει κανείς την κάρτα μέλους της βιβλιοθήκης. Η απόκτηση της κάρτας μέλους είναι δωρεάν για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (καθηγητές και φοιτητές) και γίνεται κατόπιν υποβολής αιτήσεως στο προσωπικό της βιβλιοθήκης. Δυνατότητα απόκτησης κάρτας μέλους έχουν εκτός από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (φοιτητές, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό) και όσοι πολίτες επιθυμούν αρκεί να το αιτηθούν στη Βιβλιοθήκη.

Η χρήση των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης και τα δικαιώματα των χρηστών της διατυπώνονται στον Κανονισμό του Δικτύου των Βιβλιοθηκών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

 

Πληροφορίες:

Η Βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή για τοπικές υπηρεσίες κάθε Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00πμ -13:00μμ

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση, 28100 Κεφαλονιά

Τηλέφωνο: 26710-27101 Fax: 26710-27101

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: libarg@teiion.gr

 

Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

 

Συχνές Ερωτήσεις

 

e-class  Θεματικές πύλες  Τοπικές βιβλιοθήκες  Χρήσιμοι σύνδεσμοι  Μουσεία και Ιδρύματα

 

 

ψηφιακή σύγκλιση

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)