Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

« Πίσω

Θερινό Σχολείο για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ανάδειξη, Προβολή και Διαχείριση Φυσικών και Πολιτιστικών Πόρων για την Τουριστική Ανάπτυξη

Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ανάδειξη, Προβολή και Διαχείριση Φυσικών και Πολιτιστικών Πόρων για την Τουριστική Ανάπτυξη ήταν το αντικείμενο του Θερινού σχολείου που υλοποίησε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο την περίοδο 8-18 Ιουλίου 2013, με στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανάδειξη, προβολή και διαχείριση του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος.

Το Θερινό Σχολείο οργανώθηκε από το Τμήμα Προστασίας και Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και συμμετείχαν σε αυτό καθηγητές από το Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας, το Πανεπιστήμιο Limoges της Γαλλίας, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών κ.ά.

Το Σχολείο παρακολούθησαν 28 εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι επελέγησαν από μια επιτροπή αξιολόγησης. Οι περισσότεροι εκπαιδευόμενοι ήταν επιστήμονες με βασικούς ή/και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από κλάδους όλων των επιστημών που αφορούν τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών. Οι εκπαιδευόμενοι ήταν όχι μόνο Ζακυνθινοί, αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σπάρτη, Ορεστιάδα, Άρτα, Ιωάννινα).

 

 

th_sxo_tpta_2


 

Συχνές Ερωτήσεις

 

e-class  Θεματικές πύλες  Τοπικές βιβλιοθήκες  Χρήσιμοι σύνδεσμοι  Μουσεία και Ιδρύματα